Tecuci, str. Alecu Russo, nr. 2-4

jud. Galați, cod. 805300

+40 720.618.142

apelabil între orele 9-20

Luni - Sambata: 9 - 17

Online ne puteti contacta 24/7

Termeni și condiții

Condițiile și termenii de utilizare a website-ului Agenției imobiliare „EXTREM” din Tecuci

   Definiţii

   Termenii „imobiliare-tecuci.ro”, “Imobiliare Tecuci” „site-ul”, „noi”, reprezintă SC DECIBEL Medianet SRL şi serviciile sale oferite prin site-ul https://imobiliare-tecuci.ro/.

   SC DECIBEL Medianet SRL are sediul principal în Tecuci, str. Costache Conachi, nr. 7, şi este înregistrat la Registrul Comerţului cu nr. J17/2028/2019, cod unic de înregistrare 42028376.

   Prin termenul „Utilizatorul” înţelegem toate persoanele fizice şi/sau juridice care accesează site-ul imobiliare-tecuci.ro, indiferent de motiv.

   Prin termenul de “Membru” imobiliare-tecuci.ro înţelegem toate persoanele fizice şi/sau juridice care au deschis un cont personal pe site-ul https://imobiliare-tecuci.ro/, înregistrându-se pe bază de adresa de e-mail.

   Termenii „Regulament”, „Acord”, „Contract”, „Termeni şi condiţii” sunt folosiţi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Termeni si conditii pe imobiliare Tecuci

   Acceptarea contractului de utilizare

   Acest contract se aplică site-ului https://imobiliare-tecuci.ro/, serviciilor şi conţinutului acestuia.

   Site-ul https://imobiliare-tecuci.ro/, serviciile şi conţinutul acestuia vă sunt oferite condiţionat de acceptarea dvs fără nici o modificare a condiţiilor din prezentul contract. Dacă nu acceptaţi termenii şi condiţiile statuate în acest document, nu folosiţi site-ul https://imobiliare-tecuci.ro/ şi serviciile oferite prin intermediul lui.

   Prin utilizarea site-ului, indicaţi că acceptaţi să respectaţi „Termenii şi Condiţiile” noastre. imobiliare-tecuci.ro poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini.

   Vă recomandăm să vizitaţi aceasta pagină periodic pentru a citi „Termenii şi Condiţiile” deoarece acest document vă obligă legal. Folosirea în continuare a serviciilor site-ului https://imobiliare-tecuci.ro/ reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului contract.

   Descrierea serviciilor

   Site-ul https://imobiliare-tecuci.ro/ oferă utilizatorilor acces la o colecţie bogată de resurse şi instrumente online care includ: liste de oferte imobiliare, informaţii din domeniul imobiliar, liste de informaţii pe categorii, blog, servicii de promovare web, content personalizat.

   Dumneavoastră înţelegeţi şi sunteţi de acord că aceste servicii includ şi publicitate, iar publicitatea este necesară site-ului imobiliare-tecuci.ro pentru furnizarea serviciilor sale.

   Dumneavoastră înţelegeţi şi sunteţi de acord că serviciile https://imobiliare-tecuci.ro/ includ diverse anunţuri, mesaje administrative conţinute de buletinele informative imobiliare-tecuci.ro şi că aceste mesaje sunt implicite calităţii de Membru imobiliare-tecuci.ro, neexistând opţiunea de a renunţa la astfel de mesaje.

   Dumneavoastră înţelegeţi şi sunteţi de acord că serviciile sunt oferite „aşa cum sunt”, iar https://imobiliare-tecuci.ro/ nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru ştergerea, transmiterea sau salvarea greşită a setărilor personalizate.

   Utilizarea materialelor

   https://imobiliare-tecuci.ro/ vă autorizează să vizualizaţi şi să faceţi download la o singură copie a materialelor de pe site-ul imobiliare-tecuci.ro doar în scopuri personale şi pentru uz necomercial. Conţinutul acestui site, textele, grafică, fotografiile, software-ul precum şi alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.

   Întregul material este proprietatea imobiliare-tecuci.ro. Compilaţia (adică adunarea şi rearanjarea) conţinutului acestui site web este dreptul exclusiv a https://imobiliare-tecuci.ro/, drept protejat de legile în vigoare.

   Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveţi permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale.

   Pe serverele care sunt închiriate, accesul oricărui utilizator neautorizat este interzis. În caz de încercare şi/sau accesare, fără drept, a acestor servere, fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte conform legislaţiei române în vigoare.

   Proprietatea materialelor şi informaţiilor introduse pe site-ul https://imobiliare-tecuci.ro/

   imobiliare-tecuci.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizaţi sau pe care le postaţi, încărcaţi sau trimiteţi site-ului https://imobiliare-tecuci.ro/.

   Totuşi, transmiţând aceste materiale, dvs sunteţi de acord să acordaţi imobiliare-tecuci.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv să le: copieze, distribuie, transmită, publice, reproducă, modifice şi să traducă; de a menţiona numele dvs în legătură cu materialul pe care l-aţi transmis; şi dreptul de a cesiona la rândul lui toate aceste drepturi oricărui partener https://imobiliare-tecuci.ro/.

   Nu se vor pretinde şi nici acorda nici un fel de compensaţii pentru utilizarea materialului în felul arătat mai sus. imobiliare-tecuci.ro nu are obligaţia de a posta pe site sau folosi în orice mod materialul furnizat de dvs; https://imobiliare-tecuci.ro are de asemenea dreptul să şteargă materialul dvs în orice moment şi fără a avea nevoie de un motiv în acest sens.

   Relaţia cu companiile care fac publicitate pe site-ul imobiliare-tecuci.ro

   https://imobiliare-tecuci.ro/ rulează campanii publicitare şi promoţii în cadrul site-ului. Corespondenţa sau afacerile sau participarea în promoţii ale companiilor de publicitate găsite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plăti sau livrări ale unor bunuri sau servicii şi orice alte condiţii, termene, garanţii sau reprezentări asociate cu astfel de relaţii sunt numai în responsabilitatea dumneavoastră şi a acestor companii.

   imobiliare-tecuci.ro nu este răspunzător şi nu va fi tras la răspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relaţii sau rezultat din prezenţa unor astfel de companii în cadrul campaniilor publicitare ale site-ului https://imobiliare-tecuci.ro/.

   Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordaţi dreptul imobiliare-tecuci.ro de a vă trimite periodic e-mail-uri cu informaţii sau oferte speciale.

   Legături către alţi furnizori de informaţii sau servicii

   Site-ul https://imobiliare-tecuci.ro/ poate furniza, sau terţe părţi pot furniza legături (link-uri) către alte site-uri World Wide Web sau alte resurse.

   Deoarece imobiliare-tecuci.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luaţi cunoştinţă şi sunteţi de acord că firma DECIBEL Medianet SRL nu este responsabilă de disponibilitatea acestora şi nu garantează şi nu este responsabilă pentru nici un conţinut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

   Mai mult, recunoaşteţi şi sunteţi de acord că imobiliare-tecuci.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plăti despăgubiri, direct sau indirect pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de sau în legătură cu folosirea sau încrederea în informaţiile furnizate de un asemenea conţinut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

   Responsabilităţile imobiliare-tecuci.ro

   Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificilă, https://imobiliare-tecuci.ro/ nu confirmă faptul că fiecare utilizator este ceea ce se pretinde.

   Deoarece nu suntem şi nu putem fi implicaţi în relaţiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor imobiliare-tecuci.ro, în eventualitatea unei dispute cu unul sau mai mulţi utilizatori, imobiliare-tecuci.ro (prin agenţii, administratorii şi angajaţii săi) este absolvit de orice răspundere sau despăgubire (directă sau indirectă) de orice fel şi de orice natură, cunoscută sau necunoscută, suspectata sau nu, dezvăluită sau nu, ivită în vreun mod care are legătură cu disputele.

   imobiliare-tecuci.ro nu are obligaţia legală de a controla informaţiile oferite de alţi utilizatori, disponibile pe site. Informaţiile altor persoane pot fi neplăcute, vătămătoare sau inexacte.

   Materialul poate conţine inexactităţi sau greşeli de scriere. https://imobiliare-tecuci.ro/ nu îşi asumă veridicitatea şi exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastră luaţi cunoştinţă şi sunteţi de acord cu faptul că sunteţi singurul responsabil pentru formă, conţinutul său exactitatea material conţinut sau plasat de dumneavoastră pe site.

Limitarea responsabilităţii

   În toate cazurile de vânzare cumpărare de proprietăţi imobiliare vă sfătuim să apelaţi la persoane specializate pentru astfel de intermedieri. Răspunsurile şi sau informaţiile oferite de noi sunt doar de natură informativă şi nu pot fi considerate reale şi de bună credinţă până nu sunt verificate de o persoană de specialitate, imobiliare-tecuci.ro neputând fi considerat responsabil pentru nici una din problemele dvs.

   https://imobiliare-tecuci.ro/, firma DECIBEL Medianet S.R.L. nu pot fi consideraţi răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

   Înţelegeţi şi sunteţi de acord cu faptul că dumneavoastră, ca utilizator al website-ului https://imobiliare-tecuci.ro/, nu veţi înainta nici o acţiune judecătorească împotriva DECIBEL Medianet S.R.L. sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul în care aţi utilizat informaţia furnizată de noi.

   Afirmaţi în mod expres că aţi luat cunoştinţă şi sunteţi de acord că imobiliare-tecuci.ro nu va fi răspunzător pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilităţii de folosire, date sau alte pagube (chiar dacă imobiliare-tecuci.ro a fost înainte informat de posibilitatea apariţiei unor asemenea pierderi), rezultând din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor site-ului https://imobiliare-tecuci.ro/;
 • acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastră;
 • declaraţii sau acţiuni a oricărei terţe părţi asupra serviciilor site-ului https://imobiliare-tecuci.ro/;
 • orice altă problemă legată de serviciile site-ului. (inclusiv deteriorarea datelor Dvs datorate unor erori hardware sau software, atacuri online, viruşi)

Declaraţi în mod expres că înţelegeţi şi că sunteţi de acord cu următoarele afirmaţii:

 1. utilizarea serviciilor website- ului imobiliare-tecuci.ro se face pe propria răspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul „aşa cum sunt” sau „aşa cum sunt disponibile”.
 2. imobiliare-tecuci.ro nu oferă nici o garanţie că:
  •  serviciile vor împlini toate cerinţele dumneavoastră;
  •  serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
  •  rezultatele ce se vor putea obţine din folosirea site-ului https://imobiliare-tecuci.ro/ şi a serviciilor puse la dispoziţie vor fi corecte sau de încredere;
  •  orice eroare de program va fi corectată;

       3. Orice material descărcat sau obţinut în alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispoziţie de imobiliare-tecuci.ro se află astfel la discreţia şi poate fi folosit doar pe riscul propriu şi veţi fi singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesaţi site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descărcarea acestui tip de conţinut.

Generalităţi

   Dacă una sau mai multe prevederi din acest capitol „Termeni şi condiţii” este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni şi condiţii”, acestea rămânând în vigoare.

   Aceşti „Termeni şi condiţii” constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră şi imobiliare-tecuci.ro în privinţa utilizării site-ului https://imobiliare-tecuci.ro/

   Aceste condiţii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunţare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Puteţi citi cea mai recentă versiune a acestor condiţii oricând, accesând aceasta pagină.

   Prezentul acord constituie un contract de utilizare dintre dumneavoastră şi imobiliare-tecuci.ro şi reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor site- ului https://imobiliare-tecuci.ro/, impunându-se în faţa oricărui acord precedent dintre dumneavoastră şi imobiliare-tecuci.ro.

   Puteţi de asemenea fi supuşi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci când folosiţi alte servicii imobiliare-tecuci.ro sau ale partenerilor săi, conţinut al oricărei terţe părţi, sau software a oricărui terţ.

   Regulamentul şi relaţiile dintre utilizatori şi imobiliare-tecuci.ro vor fi guvernate de legile aplicabile în România.

Prevederi legale ANPC

Extras din Ordonanta 21/1992 privind protectia consumatorilor

Art. 94. – În cazul serviciilor de intermediere imobiliară, consumatorul va fi informat în scris, corect, complet şi precis, încă din faza precontractuală, cu privire la:
   a) preţurile practicate în piaţă pentru tipul de imobil ce urmează a face obiectul intermedierii imobiliare, conform informaţiilor existente în baza de date a agenţiei imobiliare;
   b) deficienţe şi alte inconveniente cunoscute de agenţia imobiliară sau pe care în mod rezonabil putea să le cunoască, incluzând surse de zgomot, umezeală, poluare, miros, pericol de inundaţii sau surpări, organizarea în apropiere a unor manifestări populare periodice, istoricul terenului sau al clădirii, posibile dezavantaje ale vecinătăţilor;
   c) nivelul comisionului practicat de agenţia imobiliară;
   d) situaţia juridică a imobilului;
   e) nivelul estimativ al costurilor ce urmează să fie suportate de consumator, pentru obţinerea documentelor şi întocmirea actelor necesare încheierii contractului.
   Art. 95. – Contractul de intermediere imobiliară va cuprinde cel puţin următoarele elemente:
   a) datele de identificare a părţilor;
   b) obiectul contractului/natura serviciului prestat;
   c) preţul solicitat de proprietar/pe care este dispus să îl plătească cumpărătorul;
   d) termenul de valabilitate al contractului;
   e) condiţiile în care contractul poate fi denunţat unilateral;
   f) condiţiile în care contractul poate fi reziliat;
   g) nivelul maxim al comisionului datorat de consumator agenţiei imobiliare pentru contractul ce urmează să se încheie;
   h) clauza de exclusivitate, în cazul în care aceasta a fost acceptată de părţi;
   i) precizarea situaţiilor în care consumatorul datorează comision agenţiei imobiliare;
   j) drepturile şi obligaţiile părţilor;
   k) situaţiile de forţă majoră;
   l) data încheierii contractului.
      Art. 96. – Contractele de intermediere imobiliară în care consumatorul are calitatea de potenţial cumpărător vor conţine, în plus faţă de cele prevăzute la art. 94, următoarele elemente:
   1. caracteristicile generale ale imobilului, care pot influenţa decizia de cumpărare, incluzând nivelul de finisare, dimensiuni, vechime şi poziţionarea faţă de punctele cardinale;
   2. tarifele pentru serviciile prestate.
    Art. 97. – O tranzacţie imobiliară se consideră încheiată în momentul în care vânzătorul şi cumpărătorul au semnat actul de vânzare-cumpărăre.
   Art. 98. – Contractul de intermediere imobiliară sau alte eventuale contracte accesorii încheiate între consumator şi agenţia imobiliară nu pot conţine clauze penale care să oblige consumatorul care nu îşi îndeplineşte angajamentele contractuale la plata unei sume mai mari decât onorariul pe care l-ar fi plătit în cazul încheierii tranzacţiei.
   Art. 99. – Agenţia imobiliară nu poate solicita din partea consumatorului plata comisionului în oricare dintre următoarele situaţii:
   a) când între consumator şi agenţia imobiliară nu este încheiat un contract de intermediere;
   b) când contractul de vânzare-cumpărare/închiriere nu s-a încheiat;
   c) când contractul nu are stipulată clauza de exclusivitate, iar tranzacţia s-a realizat fără participarea agenţiei imobiliare.
   Art. 910. – Nu se permite plata în avans a comisionului, parţială sau totală, decât cu acordul scris al consumatorului şi cu precizarea situaţiilor în care agenţia imobiliară este obligată să înapoieze consumatorului sumele primite în avans.
   Art. 911. – În baza contractului de intermediere imobiliară dintre agenţia imobiliară şi cumpărător, agenţia trebuie să asigure vizionarea imobilelor ce corespund preferinţelor consumatorului, înainte de încheierea contractului de vânzarecumpărare.

Vă mulţumim că folosiţi serviciile noastre!

URMĂREȘTE-NE ȘI PE...

© 2012-2023 > Agenția Imobiliară EXTREM Tecuci

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Conținutul este protejat !!!