Tecuci, str. Alecu Russo, nr. 2-4

jud. Galați, cod. 805300

+40 720.618.142

apelabil între orele 9-20

Luni - Sambata: 9 - 17

Online ne puteti contacta 24/7

13 lucruri nebănuite de care să ții cont
când îți închiriezi locuința visurilor!

13 lucruri nebănuite când îți închiriezi o locuință !

   Hei, exploratorule al pieței imobiliare! Ești gata să pornești în aventura închirierii locuinței perfecte pentru tine?

   Haide să vorbim despre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când îți cauți noul cămin dulce cămin.

1. Cât va costă întreținerea? Când vii cu bugetul adaptat la speranțele tale, ca să nu fii nevoit să muncești precum albinuțele „Bzz-bzz” doar ca să poți acoperi întreținerea.

***13 lucruri nebănuite când îți închiriezi o locuință ! ***

2. Locurile de parcare – Găsește un loc plin cu noroc, nu plin cu mașini dublate în două. Să nu ajungi ca Indiana Jones pentru a-ți găsi o parcare!

3. Programul mijloacelor de transport din zonă – Dacă vrei să ajungi la birou relaxat și odihnit, nu vei dori să-ți petreci dimineața ca sardinuța în autobuzul aglomerat.

4. Vecinătatea magazinelor – Cine vrea să străbată jumătate de oraș doar ca să-și ia o sticlă de lapte după o zi lungă de muncă? Nimeni, desigur!

5. Cum sunt vecinii? – Nu vrei să ajungi într-un loc unde vecinul e un fel de Sherlock Holmes care-și petrece timpul uitându-se la tine printr-un binoclu.

***13 lucruri nebănuite când îți închiriezi o locuință ! ***

6. Proprietarul acceptă animale de companie? – Puiul tău de fluffy fiind pe primul loc în inima ta, trebuie să te asiguri că vei locui într-un spațiu potrivit pentru el.

7. Contractul de închiriere –  Este esențial să ai un contract de închiriere semnat de ambele părți, în care sunt specificate toate clauzele și detaliile legate de chiria lunară, perioada de închiriere, eventualele cheltuieli suplimentare sau clauze referitoare la rezilierea contractului.

8. Starea locuinței –  Înainte de a semna contractul, asigură-te că evaluezi starea locuinței în detaliu. Verifică instalatiile sanitare, electrice, sistemul de încălzire, pardoselile, pereții etc. Fă o listă cu eventualele probleme și discută-le cu proprietarul, pentru a planifica eventuale reparatii înainte de mutare.

9. Zona de amplasare – Studiază zona în care se află locuința și vezi dacă aceasta corespunde necesităților tale. Ai în vedere accesibilitatea către mijloacele de transport în comun, magazine, școli, spitale etc.

***13 lucruri nebănuite când îți închiriezi o locuință ! ***

10 – Vecinătatea – Este important să afli informații despre vecinii din bloc sau din zonă, astfel încât să te asiguri că vei putea trăi într-un mediu liniștit și sigur.

11. Depozitul de garanție – Verifică suma pe care trebuie să o plătești drept depozit de garanție și condițiile în care îți va fi restituită această sumă la finalul contractului de închiriere.

12. Cheltuieli suplimentare –  Fii atent la eventualele cheltuieli suplimentare pe care le vei avea de suportat pe lângă chirie, precum întreținerea clădirii, serviciile de utilități, internetul etc.

13. Comunicarea cu proprietarul –  Stabilește de la început modul de comunicare cu proprietarul sau agenția imobiliară pentru a evita neînțelegerile pe parcursul perioadei de închiriere.

   În concluzie, în momentul în care alegi să îți închiriezi o locuință, este crucial să fii atent la toate detaliile și să te asiguri că decizia ta este informată și bine fundamentată.

13 lucruri nebănuite când îți închiriezi o locuință ! |  Respectând aceste sfaturi și fiind atent la fiecare pas, vei putea să te bucuri de o locuință pe măsură așteptărilor tale.

  Așadar, fii precaut și nu ezita să ceri detalii și clarificări atunci când vine vorba despre închirierea unei locuințe!

   Acum că ai la îndemână aceste sfaturi, pregătește-te să devii Maestrul Închirierilor din cartier!

13 lucruri nebănuite când îți închiriezi o locuință ! |  Reține că, indiferent dacă îți place aventura sau nu, o locuință nouă aduce mereu cu sine surprize și provocări.

Așa că pune-ți mantia de detectiv pe tine și mergi în căutarea căminului perfect!

Astfel, vei trăi într-un laborator de experimente personale în fiecare zi.

La mulți ani de explorare locativă!

URMĂREȘTE-NE ȘI PE...

© 2012-2023 > Agenția Imobiliară EXTREM Tecuci

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
error: Conținutul este protejat !!!